tisdag 17 november 2009

Vänninor, Vinst och utmaning!!!

.
Hej!! I går var det min tur att ha "symöte"...Vi har träffats i många år, i början var vi faktiskt flitiga med nålen. Men det avtog ganska fort, sen hade vi broderierna med, men de var orörda när vi gick hem..Och nu är det många år sedan någon ens tog med sitt! Jag tror jag är den enda som faktiskt fortfarande har tid och tycker det är kul att sy:o) Tänkte göra något inlägg om det framöver!
.

Vi har bestämt att det är frallor med tillbehör som gäller! Det är inte meningen att det ska bli jobbigt och man ska stå och laga middag! Det viktigaste är att vi ses:o) Vi försöker träffas en gång i månaden, det kan vara lite trixigt att få ihop det...Med jobb, barn, skift osv. I går kunde tyvärr inte N. Det var synd!

Det blir mycket prat om inredning vilket är ett stort gemensamt intresse! De följer så snällt min lilla blogg!! S. har en egen http://lindwallskagardenilindas.blogspot.com/ gå gärna in och titta på deras enorma renoveringsobjekt!! S. har tyvärr inte lika mycket tid att dona med bloggen som hon skulle vilja, men ibland får hon ett litet ryck! Det är alltid kul att se vad hon hittat på!! Tack för igår mina söta vänninor:o)

Nu till något annat, jag har vunnit också!!! Två fina Fjärilsbilder hos Monica med bloggen Betongkrukan!!! Jättekul så klart:o)

Har även fått en utmaning av Helena med bloggen Elsa och Helena!!

Utmana tre personer och berätta det för dem, samt för personen som utmanat dig. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, inte påhittade ord. Om personen som utmanar dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger. Eller skriva ditt namn som svar. (förutom fråga ett)

1.Vad heter du: Malin

2.Ett ord på fyra bokstäver: Mugg

3.Flicknamn : Moa

4.Pojknamn: Martin

5.Yrke: Massör

6.Färg: Mörkgrå

7.Klädesplagg: Mössa

8.Mat:Makaroner

9.Sak i badrummet:Massageolja

10.Plats/stad: Malmö

11.Orsak att vara sen: Minnesförlust

12:Något man skriker: Move it!!!!

13:Film: Madagaskar

14:Något man dricker: Must

15.Band: Midnight oil

16.Djur: Mammut

17.Gatunamn:Matildas Gränd

18.Bil: Mercedes

19:Sång: Mary's boy child

Jag utmanar:

Queen of Småland

Secret Garden

Ljuva Lantliv

I dag blev det mycket....Vi ses snart!!

Kram Kram Malin